سلام من مادربردم giga h97 d3h هست دنبال i5 4690 رفتم پیدا نکردم i5 4690k خریدم مشکلی نیست؟ اگه i5 4690 میخریدم بهتر بود یا فرقی نداره؟
سلام من مادربردم giga h97 d3h هست دنبال i5 4690 رفتم پیدا نکردم i5 4690k خریدم مشکلی نیست؟ اگه i5 4690 میخریدم بهتر بود یا فرقی نداره؟
|
سلام.
سری k رو می تونی از طریق ضریب آورکلاک کنی و خیلی هم بهتر و گران تر هست.
ولی باید مادربوردتون هم از قابلیت آورکلاکشون پشتیبانی کنه.
تا اونجایی که من می دونم فقط سری Z که برای شما می شود z97و z87 از این قابلیت پشتیبانی می کنند.
بعضی از برد های سری های پایین تر مثل H در بعضی برند ها به صورت محدود قابلیت افزایش ضریب را گنجاندند باید ببینی. ولی خوب فکر نیم کنم برای شما زیاد مهم باشه.
در کل چیزی رو از دست ندادی.
اگر اورکلاکر نیستی مشکلی نیست . با خیال راحت استفاده کن .بایوست هم به F5 اپدیت کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
a123b123 (12-02-15), مهدی بهادرفر (20-12-14)
البته با این بایوس مود شده میتونی بهترین عملکرد رو از پردازنده های K روی مادربردت بگیری
GA-H97-D3H-F5-mod
hamed 111 (21-12-14), Meysam_M69 (20-12-14), مهدی بهادرفر (20-12-14)
دوست عزیز من بایوس سیستمم f5 بود بعد با این بایوس مود شده که شما گداشتید دوباره اپدیت کردم دیگه الان سیستمم روشن میشه فنهام همه کار میکنه فن کولرم کار نمیکنه تصویرم بالا نمیاد پیکارکنم حالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با چه برنامه ای اپدیت کردید . بعید میدونم از اون باشه .مادربرد شما دوال بایوس هست . حتی اگر بایوس اشتباه رایت بشه . بایوس بکاپ سیستم رو بالا میاره . چک کنید مشکل دیگه باید داشته باشید . یکبار clearcmos کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
|
با برنامه بایوسی که تو easy tune هست مال خود گیگابایت هست @bios کلیر سیموس زدم وقتی مخواستم اپدیت کنم فک کنم نسخه پشتبانشو سیو نکردم اخه قبل از این که استارت اپدیت بایوس یزنم یه محل دخیره سازی از هاردم داد ولی من چیزی دخیره نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باطری رو برعکس کنید . مادربرد از بایوس بکاپش باید بالا بیاد مگر اینکه مشکل جای دیگه باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
عزیز کلیر سیموس زدم ولی نمیدونم درست انجام دادم یا نه میشه راهنماییم کنی درست انجام بدم شاید سیستمم درست بشه
همون باطری رو انجام بدی درسته . احتمالا تو اپدیت اشتباه داشتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks